ICE schoonmaakmachines voor professionals, óók bij TCP

ICE schoonmaakmachines voor professionals, óók bij TCP

Total Cleaning Products is partner van ICE Benelux. Met dit partnership zijn we sterk in advisering, beoordeling voor inzet, levering én service van professionele schoonmaakmachines. Waarom is het advies op basis van inzet zo belangrijk bij ICE? Een schoonmaakmachine koop, huur of lease je op basis van behoefte. Daar spelen een aantal belangrijke zaken een rol: de intensiteit en aard van de vervuiling, de grootte (oppervlakte) van het object en de reinigingsnoodzaak. Na een goede inventarisatie samen met de ICE specialist volgt een advies op maat.

Verschillende vormen van inzet
Met dit advies kan gekeken worden welke vorm van inzet het slimst is! Investeren in een schoonmaakmachine is niet altijd het juiste uitgangspunt. Soms kan leasen of full-service rental óók een zeer goede en voordelige oplossing zijn. De kernwaarden van ICE zijn: ontzorgen en vernieuwen!

Financial lease
Bij de ‘grotere’ machines is financial lease altijd een overweging waard. Misschien behoud u liever uw werkkapitaal en maakt u de keuze de machine te financieren, dan gaan wij vaak uit van een Financial lease. Tegen een aantrekkelijk maandtarief kan de machine worden ingezet. Uiteraard ‘kost geld lenen geld’ en dient u altijd een boekhoudkundige overweging te maken. Het onderhoud en reparaties worden altijd separaat geregeld naast de leaseovereenkomst

i-Service
i-Service is het digitale serviceapparaat van ICE, een bijzonder systeem waar Smart QR-codes worden ingezet teneinde de status van een service-afhandeling te volgen. ICE i-Service is tevens in te zetten voor de zogenaamde ‘rainbow-service’. Wij onderhouden alle gangbare merken, dus ook als er géén ICE op staat! Wij staan bekend om onze korte responsetijd én snelle afhandeling.

i-Synergy en ICE Rental
Met het full-service rental systeem i-Synergy huurt u voor een langere termijn (12-24-36 maanden) een ‘slimme’ veegmachine of schrobzuigmachine waarbij alles is afgedekt. Voor een vaste prijs huurt u deze machines inclusief service, storingsbezoeken, onderdelen én slijtdelen. De basis van deze i-Synergy machines is een duurzame lithium-ion batterij. Daarnaast zijn deze modellen verbonden met internet. Via een handige App krijgt u nuttige gebruiksinformatie zoals:

 • Waar staat de machine (locatie GPS)?
 • Wie is er mee aan het werk (realtime)?
 • Hoeveel m2 is er mee gereinigd?
 • Oplaad- en gebruikstijden.
 • Werken alle elektrische componenten goed?

Voordelen van i-Synergy: het all-inclusive huursysteem:

 1. U ontvangt één factuur waarin alles is geborgd, er zijn dus geen additionele (verborgen) kosten.
 2. Kosten zijn inzichtelijk per draaiuur of zelfs per m2.
 3. Machines worden op afstand bewaakt, hiermee wordt uitval beperkt.
 4. Machine stuur notificaties naar de TD – support van ICE bij verkeerd gebruik of storing.
 5. Lithium-ion batterij mag tussentijds opgeladen worden, levensduur is 8 jaar!
 6. U bent geen eigenaar van de machine, deze staat niet op uw balans.
 7. U bent slechts gebruiker en heeft alleen de voordelen hiervan, de risico’s zijn afgedekt door ICE.

ICE Rental
Met het ICE Rental programma is een korte termijn verhuur mogelijk: eenvoudig inhuren van reinigingsmachines vanaf 1 dag tot 1 maand. Wij bezorgen de machines en halen ze ook weer af. U heeft dus geen rijplaten, laadklep of aanhanger nodig! Deze verhuurservice is handig als u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft i.v.m. audits, verbouwingen of als er calamiteiten zijn zoals wateroverlast, vervuiling, verbouwing, lekkages of overbrugging bij reparaties. Alle ICE machines uit het assortiment kunt u ook vinden in het ICE Rental programma.