DIT IS HET TEAM VAN TOTAL CLEANING PRODUCTS

In ons bedrijf werkt een team van de allerbeste mensen samen om onze klanten de allerbeste service te bieden. Aan hun is het te danken dat u kunt beschikken over de beste producten op het gebied van industriële schoonmaak. En natuurlijk dat u deze producten op tijd ontvangt!

Dennis Vos

Dennis is onze directeur ook wel duizendpoot genoemd. Door zijn makkelijke bereikbaarheid zien velen relaties hem als het gezicht van Total Cleaning Products

Manus Vos

Manus is onze directeur en aanspreekpunt voor voor alle interne zaken. Hij was het allereerste personeelslid van van Total Cleaning Products, want hij heeft het bedrijf opgericht.

Matthijs Arts

Matthijs is Hoofd Magazijn en runt alle zaken omtrent onze voorraad. Verantwoordelijk voor de aansturing van onze chauffeurs en planning. Zeer geliefd vanwege zijn werklust en behulpzaamheid.

Marian Vos

Marian is verantwoordelijk voor de complete administratie. Dit doet zij zo goed dat zelfs de Belastingdienst geen fouten kan ontdekken in onze waterdichte administratie.

René Wortel

René is onze vaste chauffeur. Hij zorgt ervoor dat alle bestellingen conform afspraken met een glimlach bij onze relaties terechtkomen. Zijn humor is een groot onderdeel van ons succes.

Rob van der Hoeven

Rob is al enige jaren gepensioneerd. Maar toch is onze (bijna) vaste chauffeur. Daarnaast is Rob erg handig en zeer gepassioneerd in het monteren van dispensers.

Adrie Bruins

Adrie is bij ons actief in een dubbelfunctie. Hij is chauffeur en monteur. Als oud uitvoerder in de bouw voor ons een onmisbare kracht als het gaat om dispensers hangen. Oog voor detail en finesse.

Koos Kranenburg

koos-kranenburg

Duizendpoot Koos is de absolute nummer 1 indien het gaat om te assisteren! Hij is betrokken bij Total Cleaning Products vanaf de eerste dag en iedereen hoopt dat dat nog lang voortduurt.