Total Cleaning Products helpt FC Almere City aan Satino Black

Total Cleaning Products helpt FC Almere City aan Satino Black

FC Almere City brandt van de ambitie. De betaald voetbalorganisatie (BVO) uit Almere wil binnen 5 á 6 jaar een plek in de eredivisie veroveren, de hoogste divisie in Nederland. Parallel daaraan verloopt de renovatie van het stadion waar al maanden aan wordt gewerkt.

Eerlijk gezegd heeft het mooie design van de dispensers de doorslag gegeven in onze keuze voor Satino Black. Maar natuurlijk vinden we het ook belangrijk dat de Satino Black-producten CO-2 neutraal zijn geproduceerd en geen schadelijke stoffen achterlaten in het milieu

“De inrichting van het sanitair hoort daar ook bij”, zegt directeur Raymond Groenteman. “De hippe lijn van Satino Black waarvoor wij onlangs hebben gekozen, past prima bij onze ambities.” FC Almere City ondergaat momenteel een facelift. De club werkt op sportief vlak nauw samen met Ajax. Ajax laat jonge, beloftevolle spelers rijpen bij Almere City in de Jupiler League. Met deze spelers en trainer Fred Grim, ook van Ajax, wil de club de weg omhoog inslaan. Directeur Raymond Groenteman: “Als je dit soort spelers binnenhaalt, moeten zij zich ook thuis voelen in een goed geoutilleerd en gezellig huis. Alle faciliteiten moeten tip top in orde zijn en daar horen ook de toiletruimtes bij.”

Sinds kort zijn alle 12 toiletruimtes in het hoofdgebouw ingericht met het complete Satino Black assortiment; dat wil zeggen met hygiënepapier, handzeep, foamzeep, toiletbrilreiniger en dispensers.

Raymond Groenteman: “Eerlijk gezegd heeft het mooie design van de dispensers de doorslag gegeven in onze keuze voor Satino Black. Maar natuurlijk vinden we het ook belangrijk dat de Satino Black-producten CO-2 neutraal zijn geproduceerd en geen schadelijke stoffen achterlaten in het milieu.” Manus Vos, directeur van Total Cleaning Products, is de leverancier van Satino Black. “FC Almere City is de eerste BVO in Nederland die kiest voor Satino Black, daar zijn we bijzonder trots op. Daar waar je verwacht dat alle aandacht naar voetbal uitgaat, heeft de directie ook oog voor de uitstraling van het geheel en dat is best bijzonder. Betaald voetbal krijgt veel aandacht en van die exposure kan Satino Black alleen maar profiteren. Almere City timmert hard aan de weg; als de club scoort, scoort Satino Black ook. ”

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen doet Almere City niet alleen op het gebied van duurzaamheid, maar ook op humaan gebied. De club is ambassadeur van de Stichting DON, Diabetes Onderzoek Nederland. De club speelt met het logo van DON op de mouw. Groenteman: “Ook dit project hebben we zorgvuldig uitgekozen. Diabetes is een sluipmoordenaar. Veel mensen weten niet dat je er zomaar aan kunt overlijden. Het is een waardevol project dat wij van harte ondersteunen. FC Almere City is inderdaad meer dan een voetbal, dat mogen we gerust zeggen.”