Het pand van Total Cleaning Product in Naarden

Total Cleaning Products B.V. is uw ideale partner in hygiëne!

Wij zijn de toonaangevende leverancier voor de professionele schoonmaakbranche. Onze specialiteit is het leveren van (duurzame) producten voor de schoonmaak. Daarnaast bieden wij compleet assortiment hygiënepapier aan.

Wij staat voor: topmerken, optimale prijs/kwaliteitsverhouding, snelle levertijden en een perfecte service. Tevens hebben wij een bijzondere expertise opgebouwd, namelijk het leveren in de horeca. Wij bieden hier een totaaloplossing met zeer snelle levertijden. Daarnaast zijn we heer en meester met onze vaatwasproducten van Dr. Schnell. Deze producten blinken uit in prijs, kwaliteit en dosering. Doseerpompen, installatiekosten en de service bij calamiteiten bieden wij u gratis aan! Ontdek de verdere voordelen van het samenwerken met ons.

1546
Producten
20
Jaar ervaring
1892
Locations
1
Super team

Een echt familiebedrijf

Dat het vak schoonmaken ons in het bloed zit, is een feit! Eigenlijk gaat de geschiedenis ver terug. “Mijn opa had immers een prachtig mooi schoonmaakbedrijf, welke hij in de jaren 60 vanuit het niets heeft opgebouwd tot een landelijk werkende organisatie”, aldus Dennis Vos (mededirecteur van Total Cleaning Products BV). Eind 2008 bestond het idee om Total Cleaning Products B.V. te gaan oprichten aangezien mijn ouders beide door de crisis hun baan verloren. Met enkel en alleen een fantastische ervaring op gebied van het vak schoonmaak was de basis gelegd. In het begin was het natuurlijk armoei troef zonder klanten echter door gigantisch veel service te verlenen begon het balletje meer en meer te rollen. Heel hard werken, afspraken nakomen en veel potentiële klanten benaderen zijn de basis geweest van het succes welke wij momenteel hebben. Inmiddels zijn wij een veel gevraagd leverancier voor diverse markt segmenten

Total Cleaning Products is een echt familiebedrijf